Te flasim për Energji

Politikat energjetike na prekin te gjithëve. Diskutimi mbi te ardhmen energjetike te Kosovës duhet vazhdimisht te ndodh ne një vend përtej te rrallës ‘diskutime publike’ qe Qeveria e Kosovës organizon.

Prandaj, anëtaret e KOSID FIQ-FCI dhe BIRN  kane organizuar prezantime, debate dhe diskutime ne shkolla, dhe kane shfaqur film dokumentar, me qellim qe mbledh te rinjet rreth diskutimit.

Artikuj të tjerë